Terrazzo aanrechtbladen

✔ Leverbaar in 6 Terrazzo kleuren
Levertijd ca. 5 weken
Vanaf € 929 per stuk
Bereken je prijs ▾ Maak afspraak in showroom betaalmethodes
 • Alle producten in 9 verschillende kleuren
 • Gespecialiceerd in maatwerk
 • Uniek: Levenslange garantie
 • Jarenlange ervaring met beton
 • Absoluut de beste kwaliteit beton
 • Stevig en veilig verzonden
 • Eigen service monteurs
 • Veilig online betalen

Terrazzo design aanrechtbladen

Beton in huis biedt nu ook een nieuw uniek product aan, namelijk lichtgewicht terrazzo aanrechtbladen.

Wat is Terrazzo

Terrazzo bestaat uit een combinatie van natuurstenen korrels en beton. Nadat de natuursteenkorrels aan beton toevoegen zijn, wordt er een kleine laag van het oppervlakte geslepen, waardoor de natuurstenen korrels zichtbaar worden aan het oppervlak en wordt het keukenblad gepolijst. Dit alles geeft een zeer exclusieve uitstraling.

Voordelen Terrazzo

Ervaar zelf de voordelen van een terrazzo keukenblad:

✔ Vlekvrij
✔ Lichtgewicht (+/- 50kg per m2)
✔ Hittebestendig
✔ Scheurt niet
✔ Onderhoudsvriendelijk
✔ Authentieke uitstraling
✔ Makkelijk schoon te houden
✔ Maatwerk mogelijk
✔ Grote blad afmetingen
✔ Verkrijgbaar is verschillende bladdiktes
✔ In 6 kleuren verkrijgbaar
✔ Redelijk krasvast

Terrazzo design keukenblad op maat

Door de speciale samenstelling van Terrazzo in combinatie met onze unieke coating is Terrazzo uitermate geschikt als design keukenblad. Een Terrazzo keukenblad geeft je keuken een zeer unieke en authentieke uitstraling.

Het keukenblad kan geheel op maat gemaakt worden, inclusief uitsparingen voor een eventuele wasbak, kookplaat of kraangaten. Voor de productie van de aanrechtbladen werken wij uitsluitend samen met het Nederlandse familiebedrijf Evolve Productions, die gespecialiseerd zijn in de productie van Terrazzo.

Kleuren Terrazzo

Ons aanbod in Terrazzo aanrechtbladen bestaat uit 6 verschillende kleuren. Ga je voor het klassieke lichte Terrazzo of voor het stoere donkere Terrazzo wat meer een graniet-look heeft. Twijfel je over de juiste kleur? Bestel dan onze kleurstalen waarmee je gegarandeerd de juiste keuze maakt.

Terrazzo keukenbladen zijn in 6 verschillende kleuren leverbaar

Vlekvrij Terrazzo

Ervaar zelf het gemak van vlekvrij terrazzo. Dankzij onze unieke coating -die nergens anders ter wereld te verkrijgen is- kun je zonder zorgen volop genieten van je aanrechtblad. Alleen bij betoninhuis wordt het Terrazzo werkblad van een coating voorzien die beschermt tegen vlekken en zuren.

Lichtgewicht Terrazzo

Eén van de nadelen van Terrazzo is dat traditioneel Terrazzo erg zwaar is. Hierdoor is het moeilijk te transporteren en toe te passen op de plek van bestemming.

Deze nadelen zijn vanaf nu verleden tijd dankzij ons lichtgewicht Terrazzo. Door het toepassen van een speciale techniek is ons lichtgewicht Terrazzo (+/- 50kg/m2) ongeveer de helft lichter dan traditioneel Terrazzo.

Door het lichte gewicht zijn de werkbladen eenvoudig toe te passen op elke (bestaande) keuken onderbouw; ongeacht het merk of de fabrikant en zijn hiervoor geen extra verstevigende maatregelen noodzakelijk.

Terrazzo keukenblad prijzen

Met behulp van onderstaande prijzen kunt je berekening maken van wat een Terrazzo werkblad, smetplint en/of stollenwand op maat kost. Voor Terrazzo werkbladen, smetplinten en stollenwanden hanteren wij all-inclusive prijzen. Dit betekent dat onderstaande prijzen inclusief eventuele bewerkingen en/of sparingen zijn. Bovendien zal de kleur waarin het werkblad, de smetplint of de stollenwand vervaardigd wordt geen invloed hebben op de prijs.

All-in prijzen per strekkende meter

Keuze uit bladdiktes 2, 4, 6, 8 of 10 cm

Diepte van het aanrechtbladPrijs
Diepte t/m 65 cm€ 929
Diepte t/m 75 cm€ 1.054
Diepte t/m 100 cm€ 1.650
Diepte t/m 120 cm€ 1.747
Diepte t/m 150 cm€ 1.901
Diepte t/m 180 cm€ 2.205
Diepte t/m 210 cm€ 2.759
Bereken zelf hieronder de prijs ▾

Terrazzo keukenblad onderhoud

Voor het keukenblad is geen speciaal onderhoud nodig. We adviseren om voorzichtig te zijn met harde materialen die krassen is het werkblad kunnen maken. Hiernaast kun je het werkblad het beste reinigen met (standaard) groene zeep. Groene zeep is ook te bestellen op de website van onze producent.

Duurzaamheid

Bij Beton in huis geloven wij in duurzaamheid en kwaliteit. Ons lichtgewicht Terrazzo heeft diverse duurzaamheids voordelen t.o.v. traditioneel Terrazzo:

 • Minder materiaalgebruik tijdens de productie
 • Minder uitstoot tijdens de productie
 • Minder uitstoot tijdens het transport
 • Goed repareerbaar bij eventuele schade, dus gaat langer mee

Hiernaast wordt het Terrazzo volledig in Nederland geproduceerd en hoeft het dus geen lange transporten met veel uitstoot te ondergaan.

Levertijd terrazzo aanrechtblad

De levertijd voor een Terrazzo keukenblad op maat bedraagt ongeveer 6 weken. Voor elke opdracht maken wij altijd eerst een technische tekening op maat ter goedkeuring. De levertijd wordt gerekend vanaf het moment dat wij akkoord hebben ontvangen op de technische tekening.

Terrazzo aanrechtblad kopen?

Een Terrazzo aanrechtblad op maat bestel je eenvoudig via onze website.

Bereken zelf de prijs (indicatie)

Bereken hieronder zelf de prijs van een op maat gemaakte aanrechtblad van Terrazzo.


cm


cm
Prijs per aanrechtblad (incl. BTW): € 1858

Bekijk de prijsopbouw hierboven ▴

Voor het berekenen van de prijs maken wij gebruik van een all-in prijs per strekkende meter (de meterprijs is afhankelijk van de diepte van het aanrechtblad).

Voor het berekenen van de prijs, maakt het niet uit:
 • welke kleur je kiest (keuze uit 6 Terrazzo kleuren)
 • welke bladdikte je kiest (variabele bladdikte van 4 tot 10 cm)
 • of je wel of geen uitsparing in het blad wilt
 • of je wel of geen kraangat / kraangaten wilt
 • hoeveel uitsparingen of kraangaten je in het blad wilt

Eventuele bijkomende kosten:
 • Inmeten op locatie in Nederland m.u.v. de Waddeneilanden - € 420,-- eenmalig.
 • Toevoegen van smetplinten / achterwanden. Prijs op aanvraag.
 • Toevoegen van een stollenwand. Prijs op aanvraag.
 • Onderzijde afgewerkt (gelijk aan bovenzijde blad) - € 213 / m²

Direct een offerte aanvragen ▸ of contact opnemen

Veelgestelde vragen bij dit product

Vraag eerst een vrijblijvende offerte bij ons aan of neem contact met ons op. Nadat de offerte akkoord is, ontvang je van ons een technische tekening op maat voor jouw aanrechtbladen. Zodra je hiermee akkoord bent vragen wij je 50% van het offertebedrag aan te betalen, zodat de productie gestart kan worden. Na ongeveer 5 weken leveren wij de op maat gemaakte aanrechtbladen thuis bij je af.
Terrazzo bestaat uit een combinatie van natuurstenen korrels en beton. Nadat de natuursteenkorrels aan beton toevoegen zijn, wordt er een kleine laag van het oppervlakte geslepen, waardoor de natuurstenen korrels zichtbaar worden aan het oppervlak en wordt het keukenblad gepolijst.
Nee, dankzij onze unieke coating kun je zonder zorgen volop genieten van je aanrechtblad. Alleen bij betoninhuis wordt het Terrazzo werkblad van een coating voorzien die beschermt tegen vlekken en zuren.

Kunnen wij je helpen?

Vind antwoord op de meest gestelde vragen of neem direct contact met ons op.
Ga naar de klantenservice