Baden Beton in Huis

Wat is er nou fijner dan na een lange dag heerlijk te kunnen ontspannen in een heet bad? Het bad is voor veel mensen een plek om tot rust te komen en daarmee een centraal element in de badkamer.  Bij betoninhuis.nl kun hebben wij het bad wat u ultiem laat genieten van de rust. Elk bad van beton in ons assortiment zal u doen genieten van het moment.

Kwaliteit van onze producten

De baden worden met een betonnen bodem gemaakt, zodat het bad langer in de originele staat blijft. Daarnaast wordt ons beton afgewerkt met een unieke coating welke niet vlekt en niet zuur gevoelig is. Ook zullen de betonnen badkuipen geen krimpscheuren vertonen door dat Beton in Huis gebruik maakt van glasvezelwapening.

Onze mogelijkheden

Op onze website kunt u keuze maken uit verschillende soorten badkuipen. Daarnaast bieden wij ook betonnen wastafels en Fonteinen aan. Kijk verder op de website van Beton in huis voor alle mogelijkheden. Bestel en geniet snel van uw nieuwe moderne producten en laat uw badkamer stralen. Heeft u vragen over de producten of andere onderdelen van onze services? U kunt ons altijd telefonisch bereiken of een bericht sturen. Samen zorgen wij voor een gepast resultaat zodat u kan genieten van uw gewenste badkamer.