Fonteintjes van Beton in Huis

Een betonnen fontein maakt je toilet of badkamer mooi af. Bekijk de collectie van Betoninhuis.nl. Heeft u vragen stel deze ons gerust. Wilt u een fontein van beton in uw badkamer? Dan bent u bij Beton in huis op het goede adres. Wij hebben de fonteintjes van uitstekende kwaliteit met een aantrekkelijk design. Door de stoere uitstraling van het materiaal van de fontein wordt uw badkamer of toilet stijfvol en modern. Daarnaast door het gebruik van het materiaal beton krijgt uw kamer een warme sfeer.

Onze Fonteinen

betonnen fontein

Beton Fontein Tonnis

Beton in Huis biedt een aantal verschillende fonteinen aan zodat er voor elke badkamer een passende fontein kan worden geplaatst. De fonteinen die wij aanbieden zijn in verschillende maten en vormen namelijk: Ronde fonteinen, rechthoekige fonteinen en fonteinen in een driehoekige vorm. Jill is een fontein die ook als waskom is in te delen. Jill is een ronde fontein zonder kraan gat. Berrie is een rechthoekige fontein waarbij een kraan gat is toegevoegd. Daarnaast beiden wij ook Kornelis aan, een rechthoekige fontein. Als laatste hebben wij Tonnis ons driehoekige fontein.

De kwaliteit van de Fonteinen

Door het gebruik van een unieke coating zal het beton niet vlekken en scheuren. Daarnaast zijn onze fonteinen gemaakt van een roestvrijstalen bodem. Scheuren zullen ook niet voorkomen bij de door ons gemaakte fonteintjes. Bij het ontwikkelen van de fonteinen is gebruik gemaakt van glasvezelwapening waardoor de scheuren niet voorkomen. De fonteinen blijven door deze services onbeschadigd zodat u lang van de fontein kan genieten.

Heeft u speciale wensen?

Kijk snel verder op de website voor al onze producten en mogelijkheden. Wij bieden namelijk ook veel verschillende waskommen en wastafels aan. Bekijk ook de veel gestelde vragen pagina voor meer informatie over onze producten. Heeft u verdere vragen over de betonnen fonteinen of heeft u andere wensen? U kunt ons altijd telefonisch bereiken of een bericht sturen. Samen zorgen wij voor een gepast resultaat zodat u kan genieten van uw gewenste badkamer.