Betonnen fonteintjes

Betonnen fonteinen van Beton in Huis

Een betonnen fontein maakt je toilet helemaal af. Ben je op zoek naar een betonnen fontein voor in je toilet? Dan ben je bij Beton in huis op het juiste adres. Wij hebben luxe fonteintjes van uitstekende kwaliteit met een aantrekkelijk design. Door de stoere uitstraling van het materiaal van de fontein wordt je toilet stijlvol en modern. Daarnaast krijgt je toilet een warme sfeer door het gebruik van het materiaal beton.

Onze fonteinen

Beton in Huis biedt een aantal verschillende fonteinen aan, zodat er voor elke badkamer of toilet een passende fontein kan worden geplaatst. De fonteinen die wij aanbieden zijn in verschillende maten en vormen namelijk: Ronde fonteinen, rechthoekige fonteinen en fonteinen in een driehoekige vorm. De Jill is een fontein die ook als waskom is in te delen. Jill is een ronde fontein zonder kraan gat. Berrie is een rechthoekige fontein waarbij een kraangat is toegevoegd. Daarnaast beiden wij ook Kornelis aan, een rechthoekige fontein. Als laatste hebben wij Tonnis onze driehoekige fontein.

De kwaliteit van de fonteinen

Door het gebruik van een unieke coating zal het beton niet vlekken. Daarnaast zijn onze fonteinen gemaakt van 100% echt beton. Bij het ontwikkelen van de fonteinen is gebruik gemaakt van glasvezelwapening, waardoor scheuren niet voorkomen. De fonteinen blijven door deze services zelfs na lange tijd onbeschadigd, zodat je nog lang van de fontein kunt genieten.

Heb je speciale wensen?

Kijk snel verder op de website voor al onze producten en mogelijkheden. Wij bieden namelijk ook veel verschillende waskommen en wastafels aan. Bekijk ook de veelgestelde vragen pagina voor het antwoord op de meest voorkomende vragen over onze producten. Heb je verdere vragen over de betonnen fonteinen of heb je specifieke wensen? Je kunt ons telefonisch bereiken of een bericht sturen. Samen zorgen wij voor het mest mogelijke resultaat zodat je kunt genieten van je gewenste badkamer.