Jill betonnen opbouw fontein

Je bekijkt dit fonteintje nu in kleur 4. Ontdek alle 9 kleuren
✔ Leverbaar in 9 kleuren
✔ Levertijd ca. 5 weken
✔ Te bekijken in showroom
€ 279 per stuk
Bekijk in showroom ▸ Delen via Whatsapp ▸kleurstalen
Kleurstalen bestellen
Ontdek de kleuren thuis
betaalmethodes
  • Alle producten in 9 verschillende kleuren
  • Gespecialiceerd in maatwerk
  • Uniek: Levenslange garantie
  • Jarenlange ervaring met beton
  • Absoluut de beste kwaliteit beton
  • Stevig en veilig verzonden
  • Eigen service monteurs
  • Veilig online betalen

Kleuren

Dit product is beschikbaar in 9 kleuren beton. Let op: Niet alle producten zijn in elke kleur op de foto gezet.

Vind je het lastig om een kleur te kiezen? Bestel een setje kleurstalen, zodat je thuis de kleuren op je gemak kunt vergelijken.

Geeft je toilet een unieke uitstraling met deze stoere betonnen fontein. Door de toegankelijke vorm past de Jill fontein in vrijwel elk toilet en is het ons meest verkochte product van dit moment.

De Jill is een compacte waskom, maar wel groot genoeg om je handen in te kunnen wassen. De structuur aan de binnenkant van de kom is geheel vlak, zodat het water makkelijk wegloopt en er geen vuil in de kom achterblijft. De buitenkant heeft een iets ruigere afwerking, wat de Jill zijn unieke uitstraling geeft.

De fontein is ongeveer 2 cm dik en bevat zowel aan aan de binnenkant als aan de buitenkant een unieke coating die een hoogwaardige bescherming biedt tegen zuren, vuil en vlekken. De super matte coating versterkt de karakteristieke uitstraling van het beton en is nergens anders ter wereld verkrijgbaar.

De Jill fontein bevat geen overloop en wordt zonder kraan geleverd. Doordat de fontein in 6 verschillende kleurtinten -van licht tot donkergrijs beton- leverbaar is, is hij perfect te combineren is met alle soorten kranen en toiletmeubels. Kies je favoriete kleur en stel zelf je ideale toilet samen.

Materiaal

Beton is een uniek natuurproduct en is de sanitair trend van dit moment. Doordat alle producten handgemaakt zijn, is geen geen enkel product precies gelijk en dus altijd 100% uniek.

De Jill fontein is gemaakt van speciaal glasvezelversterkt zelfdichtend Blasabeton, waarbij de grove bestanddelen zijn vervangen door minerale poederen. Hierdoor heeft de fontein een dichtere structuur dan vergelijkbare betonnen fonteinen. De samenstelling van het beton is jarenlang doorontwikkeld en geoptimaliseerd voor sanitair gebruik.

Bevestiging en montage

De Jill heeft de vorm van een rond kommetje met een vlakke onderkant (ook van beton) en kan bevestigd worden op vrijwel elke soort ondergrond. Hierbij adviseren wij om de fontein vast te zetten met behulp van lijm of montagekit. In principe is er geen ander bevestigingsmateriaal nodig om de fontein te installeren.

Onderhoud

Er is geen specifiek onderhoud voor de fontein nodig. De fontein kan schoongemaakt worden met reguliere huis- tuin- en keukenmiddelen. Let er op dat je geen schurende schoonmaakmiddelen gebruikt, omdat deze de toplaag kunnen beschadigen.

Wij adviseren om de fontein met groene zeep te reinigen. Dit verbergt kleine gebruikerssporen en biedt extra bescherming.

Garantie

Doordat onze producten aan de allerhoogste kwaliteitseisen voldoen en ze alleen geleverd worden na een strenge eindcontrole bieden wij levenslange garantie op fabricage- en productiefouten.

Over de producent

De fontein is handgemaakt door het Nederlandse familiebedrijf Evolve Productions waar al jarenlang met veel passie en vakmanschap innovatieve betonnen producten worden ontwikkeld. Evolve beschikt een eigen fabriek en is gespecialiseerd in exclusieve betontechnieken.

Aanbevolen toebehoren

De fontein bevat geen overloop en wordt zonder kraan geleverd.
Voor de fontein wordt een sifon en ‘always open’ afvoerplug aanbevolen.

Specificaties van dit product

merk
Beton In Huis
model
jill
omschrijving
jill betonnen opbouw fontein
kleur
kleur 4 (grijstint)
doorsnede
24 cm
hoogte
12 cm
randdikte
ongeveer 2 cm
gewicht
3,5 kg
materiaal
balsabeton
afwerking
beschermde coating tegen vlekken en zuren
producent
evolve productions
vorm
rond met een vlakke onderkant
overloop
nee
kraangat
nee
bevestiging
opbouw

Veelgestelde vragen bij dit product

De Jill fontein is uitermate geschikt voor het toilet.
Voor de Jill fontein wordt een 1.1/4 inch (of 5/4 inch) wastafelplug aanbevolen.
De onderkant van de Jill is vlak. Wij adviseren om de fontein vast te zetten op een meubel met behulp van lijm of montagekit.

Kunnen wij je helpen?

Vind antwoord op de meest gestelde vragen of neem direct contact met ons op.
Ga naar de klantenservice