Lampen van Beton in Huis

Een lamp met betonnen voet maakt uw interieur compleet. De stevige betonnen voet is bestendig tegen weer en wind en zal u nog lang trouw blijven. De verlichting in uw huis heeft veel invloed op de sfeer en de algemene ambiance. Met een stoere betonnen lamp zal uw ruimte nog beter tot zijn recht komen.

Kwaliteit van onze producten

De baden worden met een betonnen voet gemaakt, zodat de lamp langer in de originele staat blijft. Daarnaast wordt ons beton afgewerkt met een unieke coating welke niet vlekt en niet zuur gevoelig is. Ook zullen de betonnen lampen geen krimpscheuren vertonen door dat Beton in Huis gebruik maakt van glasvezelwapening.

Onze mogelijkheden

Op onze website kunt u keuze maken uit verschillende soorten lampen. Daarnaast bieden wij ook betonnen Tafels en Fonteinen aan. Kijk verder op de website van Beton in huis voor alle mogelijkheden. Bestel en geniet snel van uw nieuwe moderne producten en laat uw ruimtes stralen. Heeft u vragen over de producten of andere onderdelen van onze services? U kunt ons altijd telefonisch bereiken of een bericht sturen. Samen zorgen wij voor een gepast resultaat zodat u kan genieten van uw gewenste badkamer.