Betonnen ligbaden

Baden Beton in Huis

Wat is er nou fijner dan na een lange dag heerlijk te kunnen ontspannen in een heet bad? Het bad is voor veel mensen een plek om tot rust te komen en daarmee een centraal element in de badkamer. Bij betoninhuis.nl hebben wij het bad wat je ultiem laat genieten van de rust. Elk bad van beton in ons assortiment zal je doen genieten van het moment.

Kwaliteit van onze producten

De baden worden van 100% echt beton gemaakt, zodat het bad langer in de originele staat blijft. Daarnaast wordt ons beton afgewerkt met een unieke coating welke niet vlekt en niet zuur gevoelig is. Ook zullen de betonnen badkuipen geen krimpscheuren vertonen door dat Beton in Huis gebruik maakt van glasvezelwapening.

Onze mogelijkheden

Op onze website kun je keuze maken uit verschillende kleuren badkuipen. Daarnaast bieden wij ook bijpassende betonnen wastafels, waskommen en fonteintjes aan. Kijk verder op onze website voor alle mogelijkheden. Bestel en geniet snel van je nieuwe moderne producten en laat je badkamer stralen. Heb je vragen over de producten of andere onderdelen van onze services? Je kunt altijd contact met ons opnemen. Samen zorgen wij voor het best mogelijke resultaat, zodat je kunt genieten van je ultieme badkamer.