Tafels van beton in huis

Een tafel met een betonnen tafelblad maakt uw interieur compleet. Het robuuste betonnen tafelblad  is bestendig tegen weer en wind en zal u nog lang trouw blijven. De tafel in uw woonkamer of keukenkamer is een centraal onderdeel van de ruimte. De industriële betonnen tafel zal zorgen voor een unieke uitstraling van de ruimte, zodat u echt kan gaan genieten.

Kwaliteit van onze producten

De tafels worden uitgevoerd met een blauwstalen frame en een mooi robuust betonnen blad.

Beton staat er, in dit geval geheel onterecht, om bekend dat het niet gebruiksvriendelijk is en vlekt. Het blad is echter voorzien van een unieke coating die de karakteristieke uitstraling van het beton versterkt en bescherming biedt tegen vlekken.

Ook zullen de betonnen tafels geen krimpscheuren vertonen door dat Beton in Huis gebruik maakt van glasvezelwapening.

Onze mogelijkheden

Op onze website kunt u keuze maken uit verschillende soorten tafels. Ook bieden wij ook betonnen Lampen en Fonteinen aan. Kijk verder op de website van Beton in huis voor alle mogelijkheden. Bestel en geniet snel van uw nieuwe moderne producten en laat uw ruimtes stralen. Heeft u vragen over de producten of andere onderdelen van onze services? U kunt ons altijd telefonisch bereiken of een bericht sturen. Samen zorgen wij voor een gepast resultaat zodat u kan genieten van uw gewenste badkamer.