Waskommen Beton in Huis

Een betonnen waskom maakt je badkamer helemaal af. Bekijk de collectie van Betoninhuis.nl. Een waskom lijkt niet zo’n belangrijk onderdeel van de badkamer, toch kan deze waskom een grote invloed hebben op de sfeer en uitstraling van uw badkamer en wastafel. Dankzij de natuurlijke materialen wordt er een warme sfeer gecreëerd. Bovendien maken onze betonnen waskommen uw badkamer stijlvol en modern. Om die reden krijgt uw badkamer met een betonnen badkamermeubel een unieke uitstraling. Verder is de waskom vermoedelijk het meest gebruikte element in de waskamer. Hierom dus een belangrijk onderdeel van uw badkamer, een waskom is een echte blikvanger.

Onze wastafels

Betonnen waskom

Betonnen Waskom Jill

U kunt onze wastafels in verschillende tinten bestellen. Van een wat lichtere grijze tint tot een donkere grijze tint. Deze tinten zijn gekozen zodat er voor elke badkamer een passende kleur voor de waskom beschikbaar is. Kijk verder bij onze waskommen en laat u zich verrassen door de verschillende tinten. Beton in huis heeft verschillende soorten waskommen. Beginnend met Jill een diepe en ronde waskom. Daarnaast wordt de waskom Lola aangeboden, met een bredere wasbak. Tevens bieden wij een platte waskom aan namelijk Evy. Als laatste bieden wij de wasbak Jan aan, een moderne waskom.

Kwaliteit van onze producten

De waskommen worden met een roestvrijstalen bodem gemaakt, zodat deze kom langer in de originele staat blijft. Daarnaast wordt ons beton afgewerkt met een unieke coating welke niet vlekt en niet zuur gevoelig is. Ook zullen de betonnen waskommen geen krimpscheuren vertonen door dat Beton in Huis gebruik maakt van glasvezelwapening.

Onze mogelijkheden

Op onze website kunt u keuze maken uit verschillende soorten waskommen. Daarnaast bieden wij ook betonnen wastafels en Fonteinen aan. Kijk verder op de website van Beton in huis voor alle mogelijkheden. Bestel en geniet snel van uw nieuwe moderne producten en laat uw badkamer stralen. Heeft u vragen over de producten of andere onderdelen van onze services? U kunt ons altijd telefonisch bereiken of een bericht sturen. Samen zorgen wij voor een gepast resultaat zodat u kan genieten van uw gewenste badkamer.