Betonnen waskommen

Waskommen van Beton in Huis

Een betonnen waskom is een echte blikvanger en maakt je badkamer helemaal af. Bekijk de collectie van Beton In Huis. Een waskom lijkt in eerste instantie niet zo’n belangrijk onderdeel van de badkamer, toch kan een waskom een grote invloed hebben op de sfeer en uitstraling van je badkamer. Dankzij de natuurlijke materialen wordt er een warme en stoere sfeer gecreëerd. Bovendien maken onze betonnen waskommen je badkamer stijlvol en modern en geeft het een unieke uitstraling. Verder is de waskom vermoedelijk het meest gebruikte onderdeel in de badkamer. Hierom vormt het dus een belangrijk onderdeel van je badkamer.

Onze waskommen

Je kunt onze wastafels in verschillende tinten bestellen. Van lichtgrijs tot een donkere grijze tinten. We hebben deze tinten speciaal geselecteerd, zodat er voor elke badkamer een passende kleur voor de waskom beschikbaar is. Kijk verder bij onze waskommen en laat je verrassen door de verschillende soorten waskommen. Beginnend met een van onze bestsellers, namelijk de Lola, een unieke ronde waskom. Toch lievere een ovale waskom? Kies dan voor de Evy. Gaat je voorkeur uit naar een moderne waskom? Neem dan een kijkje bij de Jan waskom. Of ontdek onze nieuwste rechthoekige modellen waskommen de Finn en Jaxen.

Kwaliteit van onze producten

Al onze waskommen gemaakt van 100% echt beton, zodat deze kom langer in de originele staat blijft. Daarnaast wordt ons beton afgewerkt met een unieke coating welke niet vlekt en niet zuur gevoelig is. Ook zullen de betonnen waskommen geen krimpscheuren vertonen doordat Beton In Huis gebruik maakt van glasvezelwapening.

Ontdek zelf de mogelijkheden

Op onze website kun je een keuze maken uit verschillende soorten waskommen. Daarnaast bieden wij ook betonnen wastafels en fonteintjes aan. Kijk verder op de website van Beton In huis voor alle mogelijkheden. Bestel en geniet snel van uw nieuwe moderne producten en laat uw badkamer stralen. Heb je vragen over de producten of andere onderdelen van onze service? Je kunt altijd contact met ons opnemen. Samen zorgen wij voor het best mogelijke resultaat, zodat je kunt genieten van je ultieme badkamer.