Wastafels van beton in huis

Wilt u een nieuwe betonnen wastafel voor uw badkamer? Onze betonnen wastafels zijn een aanrader voor een badkamer vol met sfeer. Onze betonnen badkamermeubels zijn een must voor de liefhebber van stoere materialen. Met de betonnen materialen krijgt uw badkamer een moderne en stoere uitstraling. Daarnaast door het gebruik van deze materialen creëert uw een warme sfeer.

Onze Wastafels

Betonnen wastafel

Roest vrij stalen steun

Omdat iedereen andere wensen heeft over zijn wastafel kunnen wij uw wastafel vormen naar uw wens. Wij maken uw wastafel helemaal aangepast op uw verwachtingen en wensen. Allereerst kunt u de bladdiepte veranderen naar uw wens. Daarnaast kunnen wij het aantal kraangaten aanmaken naar de hoeveelheid wat u wilt. De manier waarop de wastafel gesteund wordt is ook belangrijk, hierom bieden wij ook verschillende steunen aan. De steunen die wij aanbieden zijn roestvrijstalen steunen met en zonder blinde ophangingen. Verder kunt u, uw wastafel in verschillende kleuren bestellen. De kleuren van de betonsteen hebben verschillende tinten grijs.

De kwaliteit van de producten

Gunstig aan onze producten in dat het beton in de loop van de tijd net gaat vlekken. De bodem is namelijk afgewerkt met een unieke coating welke niet vlekt maar ook niet zuur gevoelig is. De betonnen producten blijven hierdoor in de originele staat en gaan een lange tijd mee. Daarnaast zullen de wastafels in de toekomst geen krimpscheuren laten zien omdat Beton in Huis gebruikt maakt van glasvezelwapening.

Wij bieden mogelijkheden

Wij bieden een aantal verschillende wastafels aan met uiteenlopende afmetingen. Kijk verder op de website naar alle mogelijkheden die Beton in huis biedt. Heeft u verdere vragen of wilt u meer weten over de betonnen wastafels? U kunt altijd een bericht sturen of telefonisch contact met ons opnemen. Samen zorgen wij voor een gepast resultaat zodat u kan genieten van uw gewenste badkamer.