Betonnen wastafels

Wastafels van beton in huis

Ben je op zoek naar een nieuwe betonnen wastafel voor je badkamer? Onze betonnen wastafels zijn een aanrader voor een badkamer vol met sfeer. Onze betonnen badkamermeubels zijn een must voor de liefhebber van stoere materialen. Met de betonnen materialen krijgt je badkamer een moderne en stoere uitstraling. Door het gebruik van deze materialen creëer je daarnaast een warme sfeer.

Onze Wastafels

Omdat iedereen andere wensen heeft over zijn wastafel, kunnen wij je wastafel geheel naar wens vormen. Wij maken je wastafel helemaal aangepast op je verwachtingen en wensen. Niet alleen kun je de bladdiepte aanpassen naar wens, maar wij kunnen bijvoorbeeld ook het aantal kraangaten aanmaken naar je gewenste hoeveelheid.

De manier waarop de wastafel gesteund wordt is ook belangrijk, hierom bieden wij ook verschillende steunen aan. De steunen die wij aanbieden zijn roestvrijstalen steunen met en zonder blinde ophangingen. Verder kun je je wastafel in verschillende kleuren grijstint bestellen.

De kwaliteit van onze producten

Gunstig aan onze producten is dat het beton in de loop van de tijd niet gaat vlekken. Al onze producten zijn namelijk afgewerkt met een unieke coating die niet vlekt en ook niet zuur gevoelig is. Onze betonnen producten blijven hierdoor in de originele staat en gaan een lange tijd mee. Daarnaast zullen de wastafels in de toekomst geen krimpscheuren laten zien omdat Beton in Huis gebruikt maakt van glasvezelwapening.

Wij bieden mogelijkheden

Wij bieden een aantal verschillende wastafels aan met uiteenlopende afmetingen. Kijk verder op de website naar alle mogelijkheden die Beton in huis biedt. Heb je verdere vragen of wil je meer weten over onze betonnen wastafels? Je kunt altijd contact met ons opnemen. Samen zorgen wij voor een het gewenste resultaat zodat je kunt genieten van je gewenste badkamer.