Bas1005 betonnen wastafel - kleur 2

✔ Leverbaar in 6 kleuren
Levertijd ca. 5 weken
€ 1119 per stuk
Bekijk in showroom betaalmethodes
  • Alle producten in 6 verschillende kleuren
  • Gespecialiceerd in maatwerk
  • Uniek: Levenslange garantie
  • Jarenlange ervaring met beton
  • Absoluut de beste kwaliteit beton
  • Stevig en veilig verzonden
  • Eigen service monteurs
  • Veilig online betalen

Deze unieke betonnen wastafel is een echte eycatcher voor elke badkamer. De wastafel is gemaakt van 100% echt beton. De bladdiepte van de wastafel is variabel van 40 cm t/m 55 cm. Standaard wordt de wastafel geleverd in 55 cm diepte. Let op: op de productfoto zie je het model Bas805 van deze wastafel, bekijk de technische tekening voor een representatief beeld van het model en de bijbehorende afmetingen.

Kleuren

De wastafel is leverbaar in 6 verschillende kleurtinten van licht tot donkergrijs beton. Kies je favoriete kleur en stel zelf je ideale badkamer samen.

Materiaal

Beton is een uniek natuurproduct en is de sanitair trend van dit moment. Doordat alle producten ambachtelijk gemaakt worden, is geen geen enkel product precies gelijk en dus altijd 100% uniek.

De Bas wastafel is gemaakt van speciaal glasvezelversterkt zelfdichtend Balsabeton, waarbij de grove bestanddelen zijn vervangen door minerale poederen. Hierdoor heeft de wastafel een dichtere structuur dan vergelijkbare betonnen wastafels. De samenstelling van het beton is jarenlang doorontwikkeld en geoptimaliseerd voor sanitair gebruik.

Bevestiging en montage

De Bas wastafel kan eenvoudig op een wastafelmeubel gemonteerd worden. Eventueel kan de wastafel ook aan de muur worden bevestigd door middel van RVS wandsteunen. Deze zijn momenteel nog niet via de website te bestellen. Informeer hier naar bij de klantenservice.

Kraangat

Op verzoek is het mogelijk om kraangaten toe te voegen in elke gewenste uitvoering. De bijkomende kosten hiervoor bedragen € 43 per kraangat.

Onderhoud

Er is geen specifiek onderhoud voor de wastafel nodig. De wastafel kan schoongemaakt worden met reguliere huis- tuin- en keukenmiddelen. Let er op dat je geen schurende schoonmaakmiddelen gebruikt, omdat deze de toplaag kunnen beschadigen.

Wij adviseren om de wastafel met groene zeep te reinigen. Dit verbergt kleine gebruikerssporen en biedt extra bescherming.

Garantie

Doordat onze producten aan de allerhoogste kwaliteitseisen voldoen en ze alleen geleverd worden na een strenge eindcontrole bieden wij levenslange garantie op fabricage- en productiefouten.

Over de producent

De wastafel is geproduceerd door het Nederlandse familiebedrijf Evolve Productions waar al jarenlang met veel passie en vakmanschap innovatieve betonnen producten worden ontwikkeld. Evolve beschikt een eigen fabriek en is gespecialiseerd in exclusieve betontechnieken.

Specificaties van dit product

Bekijk ook de specificaties van ons kwaliteits beton.
merk
Beton In Huis
model
bas1005
omschrijving
bas1005 betonnen wastafel
kleur
kleur 2 (grijstint)
lengte
100,5 cm
diepte
40 t/m 55 cm
bladdikte
10 cm
c-maat
5 cm
gewicht
+/- 38 kg
materiaal
balsabeton
afwerking
beschermde coating tegen vlekken en zuren
producent
evolve productions
spoelunit
enkele spoelunit
afmetingen spoelunit
60 x 30 x 8 cm
vorm
rechthoekig
overloop
nee
kraangat
nee
bevestiging
ophang of opbouw

Veelgestelde vragen bij dit product

De Bas wastafel bevat onder de drain een opvangsysteem voor het afvoerwater, waarop je de afvoer van 1.1/4 inch (of 5/4 inch) kunt aansluiten

Ja, dit is op verzoek mogelijk in elke gewenste maatvoering. De bijkomende kosten hiervoor bedragen € 43 (inc. btw) per kraangat

De Bas wastafel is zowel als opbouw wastafel als ophang wastafel te gebruiken. Om de wastafel op te hangen kunnen wij speciale RVS steunen voor blinde ophanging leveren. Deze zijn momenteel nog niet via de website te bestellen. Informeer hier naar [bij de klantenservice](https://www.betoninhuis.nl/klantenservice/).

De Bas wastafel is ook geheel als maatwerk te bestellen. Geef je wensen aan [bij de klantenservice](https://www.betoninhuis.nl/klantenservice/), dan ontvang je een vrijblijvende prijsopgave.

Kunnen wij je helpen?

Vind antwoord op de meest gestelde vragen of neem direct contact met ons op.
Ga naar de klantenservice