Lars betonnen wastafel

✔ Leverbaar in 9 kleuren
Levertijd ca. 5 weken
Vanaf € 859 per stuk
Kies afmeting ▾ Bekijk in showroom betaalmethodes
  • Alle producten in 9 verschillende kleuren
  • Gespecialiceerd in maatwerk
  • Uniek: Levenslange garantie
  • Jarenlange ervaring met beton
  • Absoluut de beste kwaliteit beton
  • Stevig en veilig verzonden
  • Eigen service monteurs
  • Veilig online betalen

Afmetingen

Dit product is leverbaar in verschillende afmetingen en spoelunits.

Afmetingen wastafelGewichtSpoelbakAfmeting spoelbakPrijsBestel
80,5 x 55 x 10 cm+/- 30 kg1 spoelbakMaat A: 50 x 30 x 8 cm€ 859
90,5 x 55 x 10 cm+/- 34 kg1 spoelbakMaat A: 50 x 30 x 8 cm€ 990
100,5 x 55 x 10 cm+/- 38 kg1 spoelbakMaat B: 60 x 30 x 8 cm€ 1119
120,5 x 55 x 10 cm+/- 45 kg2 spoelbakkenMaat C: 40 x 30 x 8 cm€ 1699
140,5 x 55 x 10 cm+/- 52 kg2 spoelbakkenMaat C: 40 x 30 x 8 cm€ 1839
maatwerk1, 2 of 3 naar keuzemaatwerkofferteGa naar maatwerk ▸

Kleuren

Dit product is beschikbaar in 9 kleuren beton. Let op: Niet alle producten zijn in elke kleur op de foto gezet. Daarom zie je hieronder ook foto's van kleurstalen.

Vind je het lastig om een kleur te kiezen? Bestel een setje kleurstalen, zodat je thuis de kleuren op je gemak kunt vergelijken.

Deze unieke betonnen wastafel is een echte eycatcher voor elke badkamer. De wastafel is gemaakt van 100% echt beton. De bladdiepte van de wastafel is variabel van 40 cm t/m 55 cm. Standaard wordt de wastafel geleverd in 55 cm diepte. De spoelunit loopt schuin naar beneden af met een ronding. Op het laagste punt bevindt zich een verticale drain.

Kleuren

De wastafel is leverbaar in 6 verschillende kleurtinten van licht tot donkergrijs beton. Kies je favoriete kleur en stel zelf je ideale badkamer samen.

Materiaal

Beton is een uniek natuurproduct en is de sanitair trend van dit moment. Doordat alle producten ambachtelijk gemaakt worden, is geen geen enkel product precies gelijk en dus altijd 100% uniek.

De lars wastafel is gemaakt van speciaal glasvezelversterkt zelfdichtend Balsabeton, waarbij de grove bestanddelen zijn vervangen door minerale poederen. Hierdoor heeft de wastafel een dichtere structuur dan vergelijkbare betonnen wastafels. De samenstelling van het beton is jarenlang doorontwikkeld en geoptimaliseerd voor sanitair gebruik.

Bevestiging en montage

De lars wastafel kan eenvoudig op een wastafelmeubel gemonteerd worden. Eventueel kan de wastafel ook aan de muur worden bevestigd door middel van RVS wandsteunen. Deze zijn momenteel nog niet via de website te bestellen. Informeer hier naar bij de klantenservice.

Kraangat

Op verzoek is het mogelijk om kraangaten toe te voegen in elke gewenste uitvoering. De bijkomende kosten hiervoor bedragen € 43 per kraangat.

Onderhoud

Er is geen specifiek onderhoud voor de wastafel nodig. De wastafel kan schoongemaakt worden met reguliere huis- tuin- en keukenmiddelen. Let er op dat je geen schurende schoonmaakmiddelen gebruikt, omdat deze de toplaag kunnen beschadigen.

Wij adviseren om de wastafel met groene zeep te reinigen. Dit verbergt kleine gebruikerssporen en biedt extra bescherming.

Garantie

Doordat onze producten aan de allerhoogste kwaliteitseisen voldoen en ze alleen geleverd worden na een strenge eindcontrole bieden wij levenslange garantie op fabricage- en productiefouten.

Over de producent

De wastafel is geproduceerd door het Nederlandse familiebedrijf Evolve Productions waar al jarenlang met veel passie en vakmanschap innovatieve betonnen producten worden ontwikkeld. Evolve beschikt een eigen fabriek en is gespecialiseerd in exclusieve betontechnieken.

Specificaties van dit product

merk
Beton In Huis
model
lars
omschrijving
lars betonnen wastafel
kleur
kleur 2 (grijstint)
lengte
div. opties, zie tabel
diepte
40 t/m 55 cm
bladdikte
10 cm
c-maat
5 cm
gewicht
+/- 30 kg
materiaal
balsabeton
afwerking
beschermde coating tegen vlekken en zuren
producent
evolve productions
spoelunit
enkele of dubbele spoelunit
afmetingen spoelunit
div. opties, zie tabel
vorm
rechthoekig
overloop
nee
kraangat
nee
bevestiging
ophang of opbouw

Veelgestelde vragen bij dit product

De Lars wastafel bevat onder de drain een opvangsysteem voor het afvoerwater, waarop je de afvoer van 1.1/4 inch (of 5/4 inch) kunt aansluiten

Ja, dit is op verzoek mogelijk in elke gewenste maatvoering. De bijkomende kosten hiervoor bedragen € 43 (inc. btw) per kraangat

De Lars wastafel is zowel als opbouw wastafel als ophang wastafel te gebruiken. Om de wastafel op te hangen kunnen wij speciale RVS steunen voor blinde ophanging leveren. Deze zijn momenteel nog niet via de website te bestellen. Informeer hier naar [bij de klantenservice](https://www.betoninhuis.nl/klantenservice/).

De Lars wastafel is ook geheel als maatwerk te bestellen. Geef je wensen aan [bij de klantenservice](https://www.betoninhuis.nl/klantenservice/), dan ontvang je een vrijblijvende prijsopgave.

Kunnen wij je helpen?

Vind antwoord op de meest gestelde vragen of neem direct contact met ons op.
Ga naar de klantenservice