Maatwerk bij Beton in Huis

Iedereen heeft een eigen stijl, een zorgvuldig zelfgekozen interieur en specifieke wensen. Dat vinden wij bij Beton in huis mooi om te zien en daar spelen we graag op in. Daarom bieden wij naast ons vaste assortiment van betonnen wasbakken, waskommen, wastafels, fonteinen, ligbad, en tafels ook maatwerk producten aan.

Mogelijkheden maatwerk beton

Van een klein badkamermeubel tot een groot tafelblad op maat: we houden van uitdagingen en denken graag met je mee! Het is ons niet snel te gek. Mits technisch mogelijk gaan we graag de uitdaging aan, denk bijvoorbeeld aan:

Ons doel is om de mooiste betonnen producten te maken en met jou samen je ideale interieur te realiseren. Durf je het aan om samen met ons je beton droom te realiseren? Neem dan contact met ons op via het contactformulier onderaan op onze klantenservice pagina.

Kwaliteit

Bij beton in huis zijn we gespecialiseerd in maatwerk en streven we ernaar om alleen producten van de allerbeste kwaliteit te maken. We maken alleen producten van 100% echt beton en bieden levenslange garantie op productie- en fabricagefouten. Daarnaast worden al onze betonnen producten voorzien van een unieke coating waardoor ze bestand zijn tegen vlekken.

Prijzen maatwerk beton

Bij beton in huis vinden we het belangrijk om transparant te zijn over onze prijzen. Voor maatwerk werkbladen en maatwerk wastafels hanteren we daarom een vaste all-in meterprijzen. Hierdoor is het altijd van tevoren duidelijk wat zo’n maatwerk product bij ons kost.

Op de pagina voor maatwerk werkbladen en maatwerk wastafels vind je een overzicht van de verschillende prijzen.

Kleuren

Als onze maatwerk producten zijn leverbaar in 9 verschillende kleuren en met 2 verschillende uitvoeringen: BalsaBeton en het ruigere BalsaBeton Robuste. Twijfel je over de juiste kleur? Dan sturen we je gratis onze kleurstalen op, zodat je op je in je eigen tempo de gewenste kleur kunt uitkiezen.

Wil je meer informatie over de verschillende kleuren en mogelijkheden, neem dan contact met ons op via het contactformulier onderaan op onze klantenservice pagina.

Voorbeeld proces maatwerk

Stel dat je je badkamer gaat verbouwen. Je hebt al een mooie douchecabine uitgekozen en je bad staat ook al, maar je twijfelt over je wastafel. Ga je voor een wastafelmeubel met wastafel? Of is een plank met waskommen mooier? En welke kleur past goed bij je bad?

Dit is een goed moment om contact op te nemen met Beton in Huis. We nemen de mogelijkheden met je door, kunnen je uitgebreid rondleiden door onze showroom, sturen je gratis kleurstalen, zodat je in elk geval al een mooie kleur kunt uitkiezen, en geven je geheel vrijblijvend advies.

Mocht jouw ideale wastafel ontwerp er toch niet tussen zitten en heb je zelf iets moois bedacht? Geen probleem! Ook daar kunnen we je mee helpen. Het enige wat je hoeft te doen is jouw specifieke wensen doorgeven en een (zelfgemaakte) bouwtekening aanleveren. Wij regelen de rest.