Betonnen aanrechtbladen

Een betonnen aanrechtblad is dé keukentrend van dit moment. Het geeft je keuken een zeer unieke en stoere uitstraling, is hittebestendig en wordt uitsluitend van natuurlijke materialen geproduceerd. Een betonnen keukenblad past perfect in zowel moderne als landelijke keuken.

Betonnen aanrechtblad volledig op maat

Een betonnen keukenblad wordt altijd volledig op maat gemaakt. We zijn gespecialiseerd in maatwerk en helpen we je graag om het perfecte betonnen aanrechtblad te realiseren. Hierbij maken wij altijd gebruik van 100% echt beton en dus geen betonlook. Ons speciaal lichtgewicht beton wordt afgewerkt met een unieke coating tegen vlekken waardoor het zeer weinig onderhoud vergt. Met onze 9 verschillende kleuren vindt je altijd een geschikte kleur voor elke setting.

 • Volledig maatwerk
 • Keuze uit 9 kleuren
 • 100% echt beton
 • Lichtgewicht
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Grote bladen uit één stuk mogelijk

De eigenschappen van onze betonnen aanrechtbladen

Beton wordt gemaakt door een mengeling van zand, grind, cement, water en pigment. Van nature is beton een erg zwaar, poreus en relatief vlekgevoelig materiaal. Hierdoor is het lastig te vervoeren en daarnaast erg breekbaar.

Bij Betoninhuis.nl maken we uitsluitend gebruik van speciaal lichtgewicht en onderhoudsvriendelijk BalsaBeton waardoor deze nadelen van beton verleden tijd zijn.

Lichtgewicht beton

BalsaBeton bestaat uit glasvezel versterkt betonsteen met een lichtgewicht kern van schuim. Het gebruik van deze lichtgewicht kern zorgt ervoor dat dit beton 60 tot 80% lichter is ten opzichte van massief betonsteen. Door het lichte gewicht is het makkelijk te handelen en goed te plaatsen, ook bij erg lange werkbladen.

Omdat bij BlasaBeton de grove bestanddelen van dit beton (zand en grind) zijn vervangen door minerale poederen, heeft dit beton een veel fijnere structuur dan standaard beton. De dichtere structuur geeft een fijne luxe uitstraling aan het blad. Door de glasvezelversterking krijgt het beton zijn stevigheid en gaat het jarenlang mee.

 • Lichtgewicht (+/- 45 kg per m2)
 • Scheurt niet
 • Hittebestendig

Onderhoudsvriendelijk beton

In vergelijking met andere materiaalsoorten is standaard beton redelijk vlekgevoelig en vergt het enig onderhoud. Al onze producten worden voorzien van een unieke coating tegen vlekken.

Door de toepassing van onze hoogwaardige coating heeft ons beton vrijwel geen onderhoud nodig en is het zeer geschikt als werkblad voor je keuken. Je kunt het blad het beste schoonmaken met groene zeep.

 • Vlekvrij
 • Onderhoudsvriendelijk

Kleuren betonnen keukenbladen

Onze betonnen keukenbladen zijn leverbaar in 9 verschillende kleuren en met 2 verschillende uitvoeringen: het strak afgewerkte BalsaBeton en het ruigere BalsaBeton Robuste. Twijfel je over de juiste kleur? Dan sturen we je gratis onze kleurstalen op, zodat je op je in je eigen tempo de gewenste kleur kunt uitkiezen.

Keukenbladen van beton in de verschillende kleuren leverbaar

Prijzen betonnen aanrechtblad

Bij Betoninhuis.nl houden we van duidelijkheid. Daarom werken wij met een all-in meterprijs voor betonnen aanrechtbladen op maat. Hierbij bepaalt de breedte van het werkblad de prijs per strekkende meter. De bladdikte heeft geen invloed op met prijs.

All-in prijzen per strekkende meter

Keuze uit bladdiktes 2, 4, 6, 8 of 10 cm.

BreedtePrijs
Breedte t/m 65 cm€ 845
Breedte t/m 75 cm€ 958
Breedte t/m 100 cm€ 1.500
Breedte t/m 120 cm€ 1.588
Breedte t/m 150 cm€ 1.727
Breedte t/m 180 cm€ 2.004
Breedte t/m 210 cm€ 2.509

De prijs is altijd inclusief eventuele bewerkingen en sparingen én levering binnen Nederland.

Rekenvoorbeeld Je wilt graag een betonnen keukenblad van 1,80 meter bij 70 cm in kleur 2 met Robuste afwerking. De prijs is dan als volgt: € 958 x 1,8 m = € 1.724,40