Deze unieke betonnen toiletfontein is een echte eycatcher die geschikt is voor vrijwel elke toiletruimte. Door de rechthoekige vorm is de Berrie uitermate geschikt voor toiletten of kleine badkamers. De Berrie is eenvoudig aan de wand te monteren waardoor je erg efficiënt omgaat met de ruimte.

De Berrie is een compacte waskom, maar wel groot genoeg om je handen in te kunnen wassen. De structuur aan de binnenkant van de kom is geheel vlak, zodat het water makkelijk wegloopt en er geen vuil in de kom achterblijft. De buitenkant heeft een iets ruigere afwerking, wat de Berrie zijn stoeren en unieke uitstraling geeft.

De fontein bevat zowel aan aan de binnenkant als aan de buitenkant een unieke coating die een hoogwaardige bescherming biedt tegen zuren, vuil en vlekken. De super matte coating versterkt de karakteristieke uitstraling van het beton en is nergens anders ter wereld verkrijgbaar.

De Berrie fontein bevat geen overloop en wordt zonder kraan geleverd. Het kraangat is standaard 35 mm, maar kan op verzoek aangepast worden naar een andere afmeting. Hiernaast is de Berrie zowel leverbaar met een kraangat links als een kraangat rechts.

De fontein in 6 verschillende kleurtinten -van licht tot donkergrijs beton- leverbaar is, is hij perfect te combineren is met alle soorten kranen en toiletmeubels. Kies je favoriete kleur en stel zelf je ideale toilet samen.

Materiaal

Beton is een uniek natuurproduct en is de sanitair trend van dit moment. Doordat alle producten handgemaakt zijn, is geen geen enkel product precies gelijk en dus altijd 100% uniek.

De Berrie fontein is gemaakt van speciaal glasvezelversterkt zelfdichtend Blasabeton, waarbij de grove bestanddelen zijn vervangen door minerale poederen. Hierdoor heeft de fontein een dichtere structuur dan vergelijkbare betonnen fonteinen. De samenstelling van het beton is jarenlang doorontwikkeld en geoptimaliseerd voor sanitair gebruik.

Bevestiging en montage

De Berrie kan eenvoudig aan de muur gemonteerd worden door middel van het geïntegreerde ophangsysteem.

Onderhoud

Er is geen specifiek onderhoud voor de fontein nodig. De fontein kan schoongemaakt worden met reguliere huis- tuin- en keukenmiddelen. Let er op dat je geen schurende schoonmaakmiddelen gebruikt, omdat deze de toplaag kunnen beschadigen.

Wij adviseren om de fontein met groene zeep te reinigen. Dit verbergt kleine gebruikerssporen en biedt extra bescherming.

Garantie

Doordat onze producten aan de allerhoogste kwaliteitseisen voldoen en ze alleen geleverd worden na een strenge eindcontrole bieden wij levenslange garantie op fabricage- en productiefouten.

Over de producent

De fontein is handgemaakt door het Nederlandse familiebedrijf Evolve Productions waar al jarenlang met veel passie en vakmanschap innovatieve betonnen producten worden ontwikkeld. Evolve beschikt een eigen fabriek en is gespecialiseerd in exclusieve betontechnieken.

Aanbevolen toebehoren

De fontein bevat geen overloop en wordt zonder kraan geleverd.
Voor de fontein wordt een sifon en ‘always open’ afvoerplug aanbevolen.