De Jan opzetkom is een cilindervormige betonnen opbouw waskommen met een doorsnede van 41 cm en een hoogte van 12 cm.

De opzetkom is leverbaar in 6 verschillende kleurtinten en is hierdoor perfect te combineren is met alle soorten kranen en andere sanitaire meubels.

Doordat al onze betonnen producten handgemaakt zijn, is geen geen enkel product precies gelijk en dus altijd 100% uniek. Bij de productie van een set wordt rekening gehouden met de kleurverschillen die tussen betonnen producten kunnen ontstaan. Hierbij vinden wij het belangrijk om deze zo minimaal mogelijk te houden.

De structuur aan de binnenkant van de waskom is geheel vlak, zodat water en andere vloeistoffen makkelijk weglopen en er geen vuil in de kom achterblijft. De buitenkant heeft een iets ruigere afwerking, wat de Jan zijn industriële uitstraling geeft.

De waskom bevat zowel aan aan de binnenkant als aan de buitenkant een unieke coating die een hoogwaardige bescherming biedt tegen zuren, vuil en vlekken. De super matte coating versterkt de karakteristieke uitstraling van het beton en is nergens anders ter wereld verkrijgbaar.

Materiaal

Beton is een uniek natuurproduct en is de sanitair trend van dit moment. Doordat alle producten handgemaakt zijn, is geen geen enkel product precies gelijk en dus altijd 100% uniek.

De Jan waskom is gemaakt van speciaal glasvezelversterkt Blasabeton, waarbij de grove bestanddelen zijn vervangen door minerale poederen. Hierdoor heeft het beton een dichtere en massievere structuur dan vergelijkbare betonnen waskommen.

De samenstelling van het beton is jarenlang doorontwikkeld en geoptimaliseerd voor dagelijks gebruik.

Bevestiging en montage

De Jan is een cilindervormige waskom met een vlakke onderkant (ook van beton) en bevat geen overloop. De waskom kan geplaatst worden op vrijwel elke soort ondergrond. Hierbij adviseren wij op de waskom vast te zetten met behulp van lijm of montagekit. In principe is er geen ander bevestigingsmateriaal nodig om de waskom te installeren.

Onderhoud

Er is geen specifiek onderhoud voor de waskom nodig. De waskom kan schoongemaakt worden met reguliere huis- tuin- en keukenmiddelen. Let er op dat je geen schurende schoonmaakmiddelen gebruikt, omdat deze de toplaag kunnen beschadigen.

Wij adviseren om de waskom met groene zeep te reinigen. Dit verbergt kleine gebruikerssporen en biedt extra bescherming.

Garantie

Doordat onze producten aan de allerhoogste kwaliteitseisen voldoen en ze alleen geleverd worden na een strenge eindcontrole bieden wij levenslange garantie op fabricage- en productiefouten.

Over de producent

De waskom is handgemaakt door het Nederlandse familiebedrijf Evolve Productions waar al jarenlang met veel passie en vakmanschap innovatieve betonnen producten worden ontwikkeld. Evolve beschikt een eigen fabriek en is gespecialiseerd in exclusieve betontechnieken.

Aanbevolen toebehoren

De waskom bevat geen overloop en wordt zonder kraan geleverd.
Voor de kom wordt een sifon en ‘always open’ afvoerplug aanbevolen.