De Jaxen wastafel behoort tot onze nieuwste modellen opbouw wastafels. Het rechthoekige design geeft je badkamer een strakke uitstraling en is daarmee een stijlvolle toevoeging aan iedere badkamer of toilet. Met een breedte van 48 cm en een diepte van 36 cm biedt deze wasbak ruim voldoende comfort voor alledaags gebruik met het hele gezin.

De wastafel is leverbaar in 6 verschillende kleurtinten en is hierdoor perfect te combineren is met alle soorten kranen en andere sanitaire meubels.

Doordat al onze betonnen producten handgemaakt zijn, is geen geen enkel product precies gelijk en dus altijd 100% uniek. Bij de productie van een set wordt rekening gehouden met de kleurverschillen die tussen betonnen producten kunnen ontstaan. Hierbij vinden wij het belangrijk om deze zo minimaal mogelijk te houden.

De structuur aan de binnenkant van de wastafel is geheel vlak, zodat water en andere vloeistoffen makkelijk weglopen en er geen vuil in de kom achterblijft. De buitenkant heeft een iets ruigere afwerking, wat de Jaxen wastafel zijn industriële uitstraling geeft.

De wastafel bevat zowel aan aan de binnenkant als aan de buitenkant een unieke coating die een hoogwaardige bescherming biedt tegen zuren, vuil en vlekken. De super matte coating versterkt de karakteristieke uitstraling van het beton en is nergens anders ter wereld verkrijgbaar.

Materiaal

Beton is een uniek natuurproduct en is de sanitair trend van dit moment. Doordat alle producten handgemaakt zijn, is geen geen enkel product precies gelijk en dus altijd 100% uniek.

De Jaxen wastafel is gemaakt van speciaal glasvezelversterkt Blasabeton, waarbij de grove bestanddelen zijn vervangen door minerale poederen. Hierdoor heeft het beton een dichtere en massievere structuur dan vergelijkbare betonnen wastafelmen.

De samenstelling van het beton is jarenlang doorontwikkeld en geoptimaliseerd voor sanitair gebruik.

Bevestiging en montage

De Jaxen heeft een rechthoekkige vorm en bevat geen overloop. De wastafel kan geplaatst worden op vrijwel elke soort ondergrond. Hierbij adviseren wij op de wastafel vast te zetten met behulp van lijm of montagekit. In principe is er geen ander bevestigingsmateriaal nodig om de wastafel te installeren.

Onderhoud

Er is geen specifiek onderhoud voor de wastafel nodig. De wastafel kan schoongemaakt worden met reguliere huis- tuin- en keukenmiddelen. Let er op dat je geen schurende schoonmaakmiddelen gebruikt, omdat deze de toplaag kunnen beschadigen.

Wij adviseren om de wastafel met groene zeep te reinigen. Dit verbergt kleine gebruikerssporen en biedt extra bescherming.

Garantie

Doordat onze producten aan de allerhoogste kwaliteitseisen voldoen en ze alleen geleverd worden na een strenge eindcontrole bieden wij levenslange garantie op fabricage- en productiefouten.

Over de producent

De wastafel is handgemaakt door het Nederlandse familiebedrijf Evolve Productions waar al jarenlang met veel passie en vakmanschap innovatieve betonnen producten worden ontwikkeld. Evolve beschikt een eigen fabriek en is gespecialiseerd in exclusieve betontechnieken.

Aanbevolen toebehoren

De wastafel bevat geen overloop en wordt zonder kraan geleverd.
Voor de kom wordt een sifon en ‘always open’ afvoerplug aanbevolen.