Ons betonnen bad model Jessica is een echte eyecatcher voor iedere badkamer. Dit trendy en innovatieve bad past in vrijwel elke badkamer met een industriële stijl en is perfect te combineren met 1 van onze betonnen wastafels of betonnen waskommen. Door de ovale vorm is het mogelijk om lekker met z’n tweeën tegelijkertijd te badderen en hierbij nog steeds optimaal comfort te ervaren. Doordat het bad geheel vrijstaand is kun je daarnaast helemaal zelf de de locatie van het bad bepalen.

Materiaal

Beton is een uniek natuurproduct en de sanitaire trend van dit moment. De Jessica is gemaakt van de allerhoogste kwaliteit glasvezel versterkt beton. De samenstelling van het beton is jarenlang doorontwikkeld en geoptimaliseerd voor dagelijks gebruik in de badkamer. Bij het speciale glasvezelversterkte BlasaBeton zijn de grove bestanddelen vervangen door minerale poederen, waardoor het beton een dichtere structuur dan bij vergelijkbare betonnen baden. Ook zal het bad hierdoor geen krimpscheuren vertonen. Doordat alle producten handgemaakt zijn, is geen geen enkel product precies gelijk en dus altijd 100% uniek.

Coating

Als onze betonnen producten worden -zowel aan de binnen- als aan de buitenkant- afgewerkt met een unieke coating. De coating is geoptimaliseerd voor sanitair gebruik, biedt een hoogwaardige bescherming biedt tegen zuren, vuil en vlekken en is nergens anders ter wereld verkrijgbaar.

Uitvoeringen

De Jessica is leverbaar in 2 verschillende uitvoeringen, namelijk:

Gaat je voorkeur uit naar een strakke en egale afwerking kies dan voor de BalsaBeton uitvoering. Hou je meer van een stoere en ruiger afwerking, kies dan voor de BalsaBeton ‘Rubuste’ uitvoering. Uiteraard is bij beide uitvoeringen de binnenkant van het bad helemaal glad afgewerkt, zodat het water makkelijk wegloopt en er geen vuil in het bad achterblijft.

Kleuren

Het Jessica bad is leverbaar in 6 verschillende kleuren. Twijfel je over de juiste kleur voor jouw badkamer? Vraag dan onze voorbeeld kleurstalen aan, zodat je de kleuren in het echt kunt bekijken.

Garantie

Doordat onze producten aan de allerhoogste kwaliteitseisen voldoen en ze alleen geleverd worden na een strenge eindcontrole bieden wij levenslange garantie op fabricage- en productiefouten.

Accessoires

Het bad kan zeer goed gecombineerd worden met een vrijstaande kraan en een badplank voor nog meer comfort. Het bad bevat geen overloop en wordt zonder plug en afvoer geleverd.

Bestellen & levering

Wanneer je een bad bij ons besteld hebt, nemen wij daarna zo spoedig mogelijk contact met je op om de verwachte levertijd te bespreken en de levering af te stemmen. Het bad wordt in verband met het gewicht (200 kg) binnen Nederland altijd geleverd door onze eigen vervoerder. Voor Belgische klanten geldt maken wij gebruik van een externe vervoerder en gelden aanvullende verzendkosten.