Deze unieke betonnen wastafel is een echte eycatcher voor elke badkamer. De wastafel is gemaakt van 100% echt beton. De bladdiepte van de wastafel is variabel van 40 cm t/m 55 cm. Standaard wordt de wastafel geleverd in 55 cm diepte.

Kleuren

De wastafel is leverbaar in 6 verschillende kleurtinten van licht tot donkergrijs beton. Kies je favoriete kleur en stel zelf je ideale badkamer samen.

Materiaal

Beton is een uniek natuurproduct en is de sanitair trend van dit moment. Doordat alle producten ambachtelijk gemaakt worden, is geen geen enkel product precies gelijk en dus altijd 100% uniek.

De Jorrit wastafel is gemaakt van speciaal glasvezelversterkt zelfdichtend Balsabeton, waarbij de grove bestanddelen zijn vervangen door minerale poederen. Hierdoor heeft de wastafel een dichtere structuur dan vergelijkbare betonnen wastafels. De samenstelling van het beton is jarenlang doorontwikkeld en geoptimaliseerd voor sanitair gebruik.

Bevestiging en montage

De Jorrit wastafel kan eenvoudig op een wastafelmeubel gemonteerd worden. Eventueel kan de wastafel ook aan de muur worden bevestigd door middel van RVS wandsteunen. Deze zijn momenteel nog niet via de website te bestellen. Informeer hier naar bij de klantenservice.

Kraangat

Op verzoek is het mogelijk om kraangaten toe te voegen in elke gewenste uitvoering. De bijkomende kosten hiervoor bedragen € 43 per kraangat.

Onderhoud

Er is geen specifiek onderhoud voor de wastafel nodig. De wastafel kan schoongemaakt worden met reguliere huis- tuin- en keukenmiddelen. Let er op dat je geen schurende schoonmaakmiddelen gebruikt, omdat deze de toplaag kunnen beschadigen.

Wij adviseren om de wastafel met groene zeep te reinigen. Dit verbergt kleine gebruikerssporen en biedt extra bescherming.

Garantie

Doordat onze producten aan de allerhoogste kwaliteitseisen voldoen en ze alleen geleverd worden na een strenge eindcontrole bieden wij levenslange garantie op fabricage- en productiefouten.

Over de producent

De wastafel is geproduceerd door het Nederlandse familiebedrijf Evolve Productions waar al jarenlang met veel passie en vakmanschap innovatieve betonnen producten worden ontwikkeld. Evolve beschikt een eigen fabriek en is gespecialiseerd in exclusieve betontechnieken.