Op zoek naar een unieke tafel voor in je woonkamer, eetkamer of kantoor? Dan is deze stoere betonnen tafel wellicht wat voor jou. Het blad van de tafel is gemaakt van 100% echt lichtgewicht beton. Samen met het blauwstalen onderstel geeft deze tafel een industriële en robuuste uitstraling aan de ruimte waarin hij geplaatst wordt.

Kleuren

De tafelblad is leverbaar is 6 verschillende kleuren beton, van lichtgrijs tot zwart.

Materiaal

Beton is een uniek natuurproduct en is de trend van dit moment. Doordat alle producten handgemaakt zijn, is geen geen enkel product precies gelijk en dus altijd 100% uniek.

De tafel is gemaakt van speciaal glasvezelversterkt zelfdichtend Blasabeton, waarbij de grove bestanddelen zijn vervangen door minerale poederen. Hierdoor heeft de tafel een dichtere structuur dan vergelijkbare betonnen tafels. De samenstelling van het beton is jarenlang doorontwikkeld en geoptimaliseerd voor dagelijks gebruik.

Onderhoud

Er is geen specifiek onderhoud voor de tafel nodig. De tafel en het frame kunnen worden schoongemaakt worden met reguliere huis- tuin- en keukenmiddelen. Let er op dat je geen schurende schoonmaakmiddelen gebruikt, omdat deze de toplaag kunnen beschadigen.

Wij adviseren om de tafel met groene zeep te reinigen. Dit verbergt kleine gebruikerssporen en biedt extra bescherming.

Garantie

Doordat onze producten aan de allerhoogste kwaliteitseisen voldoen en ze alleen geleverd worden na een strenge eindcontrole bieden wij levenslange garantie op fabricage- en productiefouten.

Over de producent

De tafel is handgemaakt door het Nederlandse familiebedrijf Evolve Productions waar al jarenlang met veel passie en vakmanschap innovatieve betonnen producten worden ontwikkeld. Evolve beschikt een eigen fabriek en is gespecialiseerd in exclusieve betontechnieken.